За Нас

Фирма „Нивстрой“ ЕООД е създадена през 2006 год. с основен предмет на дейност строителство и покупко-продажба на недвижими имоти. Вече 9 години даваме най-доброто от себе си, за да задоволим изискванията на нашите клиенти. Уважаваме индивидуалността на всеки един от тях и надграждаме и развиваме желанията му. Убедени сме, че няма нищо по-важно от коректността и точността в отношенията ни с клиентите. Ясно осъзнаваме, че апартаментите в построените от нас сгради ще бъдат дом за мнозина и залагаме на качественото им изпълнение.
Наши постоянни партньори са инвеститори от САЩ, Израел и Европа.

През 2012 година успешно завършихме първата ни жилищна сграда, която се намира на ул. “Батова” 7. В края на 2012 година завършихме и строежа на 2 къщи в гр. Аксаково. Март 2014 год. завършихме жилищна сгарада на ул. “Георги Бенковски” 76. Юни 2014 год. успешно завършихме и строежа на 4 къщи за гости в Еленския балкан. През м.август 2014 год. въведохме в експлоатация и блок на ул. “Иван Троянски”, кв. Възраждане.

В момента пред акт 15 са 2 обекта: вх.Б от жилищна сграда със смесено предназначение в кв. Левски и бл.1 в кв. Възраждане.

В процес на строеж са: вх. А на жилищната сграда със смесено предназначение в кв. Левски, както и блок 5 в кв. Възраждане.

С това обаче не се изчерпва нашата работа. Винаги търсим удобни възможности да реализираме и Вашата идея. Нашата цел е да отговорим на Вашите очаквания и името Нивстрой да се превърне в еталон за ефективни услуги и лоялност.

Определено можем да кажем, че се гордеем с усмивките на доволните си клиенти. Гордеем се с всички тях.

Очакваме и вас!